Inspiratie voor herenkapsels

Op zoek naar een nieuw kapsel als man? Ontdek een aantal mooie voorbeelden van herenkapsels!

Verschillende kapsels

Kort en strak
De zijkanten en achterkant hebben een korte lengte en bovenop is het haar langer. We knippen de zijkant en achterkant meestal met een tondeuse en bovenop met de schaar. Er is een duidelijke overgang tussen de korte zij- en achterkant en een langere bovenkant.

Fade
Een fade is een geleidelijke overgang van kort haar naar langer haar, meestal vanaf de zijkanten naar de bovenkant. Er zijn verschillende soorten fades, zoals een low fade, mid fade, of high fade. Dit is afhankelijk van waar de fade begint.

Undercut
Bij een undercut is de lengte aan de zijkanten en achterkant zeer kort, terwijl de bovenkant langer blijft. Dit creëert een heel duidelijk contrast tussen de lengtes.

Pompadour
Een klassiek kapsel waarbij het haar aan de zijkanten kort is en de bovenkant langer wordt gelaten. Het wordt vervolgens omhoog en naar achteren en de zijkant gekamd.

Het kapsel is een heel klassiek en oud kapsel, vernoemd naar Madame de Pompadour, de minnares van Koning Louis XV. Het was altijd een vrouwenkapsel, totdat Elvis Presley de trend zette met zijn mannelijke versie.

Buzz cut
Een buzz cut is een zeer kort kapsel waarbij al het haar op gelijke lengte wordt geschoren met een tondeuse. Het is een eenvoudige en onderhoudsvriendelijke stijl.

 

Speciale kniptechnieken voor een herenkapsel
Bij het knippen van het haar van een man is het, zoals we in een eerdere blog hebben geschreven, belangrijk om rekening te houden met onder andere de haartextuur, de vorm van het gezicht en de gewenste stijl van de persoon.

Onze kapsters zijn ervaren en adviseren je graag over het juiste kapsel bij jouw haartype en gezicht. Natuurlijk altijd op basis van jouw wensen!

Hebben we je overtuigd en wil jij graag een hip, trendy of basic herenkapsel bij ons laten knippen? Maak dan direct online een afspraak!

Speciale heren verzorgingslijn van Keune

Als leverancier van Keune verkopen wij ook de heren verzorgingslijn, 1922 by J.M. Keune!

Na jarenlang producten te hebben gemaakt gericht op vrouwen, werd het tijd dat ook mannen goede verzorgingsproducten hebben!

Met de Keune 1922 producten heb je de beste verzorging voor haar en baard. Ook heren doen er vaak goed aan naast een shampoo een conditioner te gebruiken om het haar beter te laten vallen of meer handelbaar te maken. Of bijvoorbeeld een lotion om de hoofdhuid te stimuleren zodat het minder snel uitvalt en de groei bevordert. Vraag bij je knipbeurt advies over welk haarverzorging het beste past bij jou haar!

 

Word je haar wat dunner?
Ook heeft Keune nagedacht over het stimuleren voor haargroei of het stimuleren van haargroei. Dunnere haartjes binnen een paar seconden verdikken? Spray 1922 Tough Texture op je haar en je ziet gelijk resultaat: meer stevigheid en textuur, zonder dat het verzwaart. En op deze thickening spray kun je niet alleen rekenen voor een direct effect – ook op de langere termijn zal het je haargroei stimuleren. Een must voor elke man die dunner wordend haar heeft!

Bekijk en koop de producten online!