Herenkapsel knippen? Aandacht voor detail!

Haren knippen is maatwerk en ja, er zit echt verschil tussen een dameskapsel of een herenkapsel! We leggen je graag uit met welke factoren wij rekenen houden bij herenkapsels voor een ultiem resultaat!

Haartextuur
Het haar van een man varieert in textuur, van stijl tot krullend. Het is essentieel voor ons om de textuur van het haar te beoordelen voordat wij beginnen met knippen, omdat dit invloed heeft op hoe het haar reageert op bepaalde kniptechnieken en stijlen.

Haartype
Naast textuur is het ook belangrijk om naar het haartype te kijken, zoals fijn, medium of dik haar. Elk type heeft zijn eigen specifieke eigenschappen en vereist soms verschillende benaderingen bij het knippen.

Gezichtsvorm
De vorm van het gezicht van de persoon is een belangrijke factor bij het bepalen van het juiste kapsel. Sommige kapsels kunnen de gezichtskenmerken benadrukken of verzachten, afhankelijk van de vorm van het gezicht. Hier geven wij graag advies over!

Haarstijl en voorkeuren van de klant
We vinden het heel belangrijk om te communiceren met degene die bij ons in de stoel zit. Over het gewenste kapsel én stijlvoorkeuren. Ook bij heren!
Waar de één kiest voor een trendy kapsel, geeft de ander voorkeur aan iets meer basic.

Symmetrie en balans
Wij zorgen ervoor dat het kapsel symmetrisch en goed in balans is. Dit betekent dat de lengtes aan beide zijden gelijk moeten zijn en dat de overgangen vloeiend moeten zijn.

Nauwkeurigheid en precisie
Bij Sfeer Kappers knippen wij het haar met zorg en precisie. Daarom gebruiken wij altijd scherpe scharen en tondeuses, om een gelijkmatig en een mooi kapsel te garanderen!

Detail
We hebben aandacht voor de details. Denk bij een herenkapsel aan het verzorgen van de haarlijn, het bijwerken van de neklijn en het verfijnen van eventuele textuur of lagen.

Hebben we je overtuigd en wil jij graag een hip, trendy of basic herenkapsel bij ons laten knippen? Maak dan direct online een afspraak!

Speciale heren verzorgingslijn van Keune

Als leverancier van Keune verkopen wij ook de heren verzorgingslijn, 1922 by J.M. Keune!

Na jarenlang producten te hebben gemaakt gericht op vrouwen, werd het tijd dat ook mannen goede verzorgingsproducten hebben!

Met de Keune 1922 producten heb je de beste verzorging voor haar en baard. Ook heren doen er vaak goed aan naast een shampoo een conditioner te gebruiken om het haar beter te laten vallen of meer handelbaar te maken. Of bijvoorbeeld een lotion om de hoofdhuid te stimuleren zodat het minder snel uitvalt en de groei bevordert. Vraag bij je knipbeurt advies over welk haarverzorging het beste past bij jou haar!

 

Word je haar wat dunner?
Ook heeft Keune nagedacht over het stimuleren voor haargroei of het stimuleren van haargroei. Dunnere haartjes binnen een paar seconden verdikken? Spray 1922 Tough Texture op je haar en je ziet gelijk resultaat: meer stevigheid en textuur, zonder dat het verzwaart. En op deze thickening spray kun je niet alleen rekenen voor een direct effect – ook op de langere termijn zal het je haargroei stimuleren. Een must voor elke man die dunner wordend haar heeft!

Bekijk en koop de producten online!