Welkom op onze blog!

In onze blogs gaan we jullie vertellen wat ons bezig houdt binnen de muren van Sfeer Kappers. Wist je bijvoorbeeld dat we vanaf 6 maart van start zijn gegaan aan de Marktstraat 3 in Twello? We hebben er al vanaf 2 januari aan gewerkt en zijn heel benieuwd wat jij ervan vindt!

Wij zijn heel blij met het resultaat en het is precies geworden zoals we het voor ogen hadden: huiselijk, sfeervol en net dat tikkeltje extra dat we jou als klant graag bieden. Denk bijvoorbeeld aan een peeling voor je hoofdhuid. Met een heerlijke hoofdhuidmassage in onze massagestoel bij de wastafel, die lekker in een aparte ruimte staat zodat je even echt kan genieten en kan beleven.

Ook hebben we deze maand, bij aankoop van twee KEUNE producten een “coco” cadeau. Dit is een haar handdoek van microvezel. Heerlijk om je masker mee in te laten werken. Of je krullen rustig mee af te drogen.

En heb je al eens geprobeerd om online jouw afspraak te maken? Je kunt dan ook aangeven welke kapster je graag hebt. Probeer het eens via deze link!

Lieve groet,

Team Sfeer kappers