Transformeer je look tijdens de feestdagen met de stijltang

Tijdens kerst en oud en nieuw wil je natuurlijk dat je haar er fantastisch uitziet. We hebben nog maar een paar gaatjes om een afspraak in te plannen voor de feestdagen. Of ga thuis zelf aan de slag met de stijltang. Met onze tips creëer je in een handomdraai prachtige haarstijlen.

Bescherming

Voor je begint met het stijlen van je haar met de stijltang is het belangrijk dat je je haar beschermt. Bereid je haar dus goed voor. Was het van tevoren en gebruik een voedende conditioner. Gebruik na het wassen een heat protector. Wil je beschadigd haar voorkomen? Stijl dan niet elke dag je haar en gebruik de stijltang nooit op nat haar.

Welke producten? Bijvoorbeeld de Repair bundel van Keune. Je kunt deze ook online bestellen, klik hier.

 

Krullen met de stijltang

Wist je dat je met de stijltang krullen kunt maken? Het is natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt maar het is zeker mogelijk. Maak opvallende krullen met de stijltang door het haar om de platen te wikkelen en langzaam naar beneden te glijden. Dit geeft je krullen een moderne twist. Voeg wat haarlak toe om je krullen de hele avond in vorm te houden.

 

Golvend haar

Wil je wat meer slag maar niet direct een bos krullen? Kies dan voor zachte en natuurlijke golven in je haar. Neem grote secties haar en draai de stijltang terwijl je naar beneden glijdt. Dit geeft je een moeiteloze, romantische look die perfect is voor elke feestelijke gelegenheid.

Sleek en chic

Ga voor een strakke, gladde look door de stijltang recht naar beneden te laten glijden. Creëer een diepe zijscheiding voor een extra dosis glamour. Deze gestroomlijnde stijl is tijdloos en past perfect bij elke feestoutfit.

 

Vlechten

Combineer de veelzijdigheid van de stijltang met creatieve vlechten. Maak een zijwaartse vlecht en gebruik de stijltang om de uiteinden te polijsten voor een chique uitstraling. Voeg wat haarsieraden toe voor een extra feestelijk accent. Met vlechten en de stijltang kun je alle kanten op.

 

Volume boost

Gebruik de stijltang of warme lucht borstel om meer volume te krijgen in je haar. Til de plukken haar bij de haaraanzet op en laat de stijltang lichtjes glijden voor een subtiel volume. Dit geeft je kapsel meer levendigheid.

 

De stijltang is dus niet alleen voor het steil maken van je haar. Met een beetje creativiteit en oefening kun je prachtige en feestelijke haarstijlen creëren. Experimenteer met deze tips en ontdek welke stijl het beste bij jou past. Kom je er niet uit? Dan laten wij graag zien hoe je

Maak nu online een afspraak!

Ga thuis zelf aan de slag met de stijltang

Met onze tips creëer je in een handomdraai prachtige haarstijlen!
Onderstaande producten zijn te koop in onze salon.

Stijltang & warmte borstel

  • De chi stijtang € 110
  • Babyliss pro € 39,95
  • Max twist € 69,95
  • Föhn € 74,95
  • Belissima € 75