So Pure Nieuw van Keune

Maximale resultaten voor je haar. Minimale impact op de planeet.

Bij Keune streven ze er altijd naar om beter te worden als mens en betere producten te maken. Maar als familiebedrijf hebben ze een nog belangrijkere verantwoordelijkheid: de wereld beter achterlaten voor toekomstige generaties. Daarom werken ze hard aan duurzaamheidsdoelstellingen. Wij werken graag met de producten van Keune en zeker deze nieuwe So Pure lijn!

Nieuwe duurzame producten van Keune: So Pure

So Pure is de nieuwe duurzame lijn van Keune. De lijn is vegan, diervriendelijk en milieuvriendelijk. Het assortiment is zacht voor het haar, goed voor de planeet en schittert hopelijk binnenkort in je badkamer!

So Pure bevat helemaal geen dierlijke ingrediënten en is daarom vegan. Daarnaast is het 100 % diervriendelijk. Geef je om de planeet? Dan is de So Pure lijn op je lijf geschreven. De producten van Keune worden nooit op dieren getest. Bovendien verkopen we onze producten niet in landen waar dierproeven verplicht zijn.

Overgevoelig voor sulfaten? Dan is de So Pure lijn van Keune ook perfect. De So Pure shampoos zijn allemaal sulfaatvrij. De natuurlijke haarproducten bevatten geen kunstmatige kleurstoffen, met uitzondering van de Cool range.

 

Wat maakt So Pure zo duurzaam?

Navullen
Koop één navulbare shampoo- of conditionerfles en stap dan over op navulbare pouches. Je gebruikt minder plastic zonder dat je erover na hoeft te denken.

Hergebruiken
So Pure-productformules zijn gebaseerd op suikerbietenafval. Door te gebruiken wat er al is, verminderen we niet alleen afval, maar voegen we de voedende effecten van suikerbieten toe aan onze haarproducten. Over een win-win gesproken.

Geconcentreerd
Geconcentreerde shampoos en conditioners. Minder gebruiken, meer krijgen? Met deze producten kan dat.

CO2-neutraal
Keune heeft So Pure ontwikkeld vanuit de overtuiging dat elke stap in de levenscyclus telt: van productie tot formules, van transport tot verpakking. En om onze CO2-voetafdruk te reduceren, compenseren we alle onverminderde uitstoot met een gecertificeerd koolstofcompensatieproject.

 

Navullen, hoe werkt het?