Kapper in Twello

Welkom bij Sfeer Kappers, waar stijl en gezelligheid samenkomen! Een lekkere kop koffie of thee, persoonlijke aandacht en een goed advies. Maar vooral een momentje voor jezelf. Sfeer Kappers is in 2016 opgericht door Marjolein De Waardt en Angelique Bruin. De trotse oprichters hebben met passie en toewijding een plek gecreƫerd waar jij kunt genieten van een heerlijk verwenmoment. De kapper in Twello met een fijne en huiselijke sfeer.

De sfeervolste kapper in Twello

Bij Sfeer Kappers gaan we verder dan alleen een knipbeurt. Het gaat om de totaalervaring. Stap binnen en voel direct de fijne sfeer die onze salon kenmerkt. Een oase van rust waar je direct kunt ontspannen met een heerlijke kop koffie of thee. Ons team staat klaar om je persoonlijke aandacht te geven en advies op maat. We nemen de tijd voor jou zodat je even kunt ontsnappen aan de drukte van alledag.

Nieuwe kapper in Twello?

Afgelopen jaar zijn we verhuisd naar de marktstraat 3 in Twello. We zijn dus niet nieuw in Twello maar onze salon is wel helemaal vernieuwd. Vanaf januari 2023 hebben wij hard gewerkt aan onze nieuwe salon. In maart 2023 konden we het resultaat met jullie delen. Het is precies geworden zoals we voor ogen hadden. Een huiselijke en sfeervolle salon. We zijn de kapper in Twello waar je terecht kunt voor een heerlijke hoofdhuidmassage of peeling voor je hoofdhuid. Onze massagestoel bij de wastafel staat in een aparte ruimte. Zo kun je in alle rust genieten van je massage of peeling.

Ontmoet ons team aan vakmensen

Onze vakkundige medewerkers staan klaar om jouw wensen werkelijkheid te maken. Marjolein en Angelique leiden het team met passie en samen streven we naar perfectie in elk kapsel. Leer onze getalenteerde kappers kennen en ontdek de diversiteit aan expertise.

Afspraak maken

Maak eenvoudig en snel een afspraak

Wil je zeker zijn van een plekje in onze salon? Wij maken graag tijd voor je vrij. Plan eenvoudig online een afspraak in. Dan hebben we alle tijd en rust om je in de watten te leggen. Wil je liever spontaan langskomen? Loop dan gerust binnen en we kijken of we direct tijd voor je hebben.

Kom langs bij Sfeer Kappers, waar jouw haar niet alleen gestyled wordt, maar waar je een beleving van sfeer en stijl ervaart. We kijken ernaar uit je te verwelkomen in onze salon!

Maak online een afspraak!