Hoofdhuidverzorging een momentje voor jezelf

Hoofdhuidverzorging is booming! Steeds meer mensen realiseren dat het goed is om te investeren in producten voor hoofdhuidverzorging. Naast dat je prachtig haar wilt, realiseren mensen zich dat een gezonde hoofdhuid essentieel is voor het behoud van mooi haar.

Hoe?

Hoe doen wij het bij Sfeer Kappers? Wij kiezen voor een behandeling die past bij jouw hoofdhuid. Deze behandeling bestaat uit meerdere stappen. Waarbij wij verschillende producten gebruiken, zoals voorbehandelingsolie, peeling, shampoo, masker, leave-in mist en serums!

Wat heel belangrijk is dat we het gelukshormoon stimuleren door de behandelingen die wij aanbieden.

Hoofdhuidverzorging en tips

Hoofdhuidverzorging is belangrijk voor het behoud van een gezonde en evenwichtige hoofdhuid. Een gezonde hoofdhuid draagt bij aan glanzend en sterk haar. Hier zijn enkele tips en suggesties voor het verzorgen van je hoofdhuid en het gebruik van hoofdhuidproducten als een momentje voor jezelf:

 1. Regelmatig wassen en gebruik de juiste shampoo: Was je haar regelmatig (maar niet te vaak) om vuil, olie en productresten te verwijderen. Kies een milde, hydraterende shampoo die geschikt is voor jouw haartype. Stop met labels die zeggen “geschikt voor elk haartype’. Graag adviseren wij je in de salon hier over.
 2. Temperatuur van het water: Gebruik lauw water om je haar te wassen. Heet water kan de hoofdhuid uitdrogen en irriteren.
 3. Masseer de hoofdhuid: Masseer zachtjes je hoofdhuid tijdens het wassen om de bloedcirculatie te bevorderen en de gezondheid van de haarzakjes te ondersteunen.
 4. Hoofdhuidbehandelingen: Probeer af en toe een diep reinigende of kalmerende hoofdhuidbehandeling. Deze behandelingen kunnen specifieke problemen zoals een jeukende hoofdhuid of roos aanpakken. Vraag in de salon om welke producten het beste past bij jouw hoofdhuid.
 5. Hoofdhuidmassage: Neem regelmatig de tijd voor een ontspannende hoofdhuidmassage. Dit kan de bloedsomloop verbeteren en stress verminderen. Wat is lekkerder dan dat het voor je gedaan wordt!
 6. Conditioner: Breng de conditioner voornamelijk aan op de haarpunten, maar vermijd de hoofdhuid als je snel last hebt van vettig haar.
 7. Gebruik goede stylingproducten: Overmatig gebruik van stylingproducten zoals gels, sprays en mousses kan de hoofdhuid irriteren als je het niet met regelmatig met de juiste shampoo wast.
 8. Eet gezond: Een gezond dieet draagt bij aan een gezonde hoofdhuid. Zorg voor voldoende voedingsstoffen, waaronder vitaminen en mineralen.
 9. Hydrateer: Houd je lichaam gehydrateerd door voldoende water te drinken. Dit helpt ook om je hoofdhuid gezond te houden.

 

Het is belangrijk om te onthouden dat de behoeften van de hoofdhuid kunnen variëren, dus het is raadzaam om producten en routines te kiezen die passen bij jouw specifieke haartype en hoofdhuidconditie.

Maak nu online een afspraak!

hoofdhuidbehandelingen

We hebben diverse hoofdhuidbehandelingen bij Sfeer Kappers. Wij geven graag dat momentje voor jezelf dat je verdient!

Een greep uit de hoofdhuidbehandelingen zijn: Regenerate Treatment , The Ultimate nourishment  en The detox treatment

 

Boven genoemde behandelingen hebben we ook voor thuis! Haal de volgende producten in de salon of bestel ze online.

  • Regenerate Treatment
   • OM TE REINIGEN – Care Derma Activating Shampoo
   • OM TE BEHANDELEN – Aanbevolen Care Conditioner
   • NA VERZORGING – Care Derma Activating Lotion
  • The Ultimate nourishment
   • OM TE REINIGEN – Care Vital Nutrition Shampoo
   • OM TE BEHANDELEN – Aanbevolen Care Conditioner
   • NA VERZORGING – Care Satin Oil Treatment of Care Lumi Coat Supreme Cream
  • The detox treatment
   • OM TE REINIGEN – Care Shampoo
   • OM TE BEHANDELEN – Aanbevolen Care Conditioner
   • NA VERZORGING – Care Satin Oil Treatment of Care Lumi Coat Supreme Cream

 

Boeken de hoofdhuidbehandeling makkelijk online samen met een knipbeurt voor € 59,50. De hoofdhuidbehandeling is ook los te boeken voor € 25, de behandeling duurt ongeveer 25 minuten.