Het perfecte bruidskapsel

Stralen op de mooiste dag van je leven!

Belangrijk onderdeel van je look op de bruiloft is natuurlijk je kapsel. Dat moet natuurlijk ook iets bijzonders zijn! Er zijn veel stijlen om uit te kiezen, afhankelijk van je haarlengte, textuur en persoonlijke voorkeur. Wij nemen je graag mee in de mogelijkheden!

Populaire voorbeelden van bruidskapsel

We hebben een aantal populaire voorbeelden van bruidskapsel op een rij gezet ter inspiratie.

Maak een afspraak voor een proefkapsel! We geven je dan gerichte suggesties en gaan samen aan de slag om er iets heel moois van te maken! Maak dan een afspraak, loop bij ons binnen, bel ons: 0571 – 27 37 32 of boek direct een afspraak online!

Romantische Krullen

Losse, romantische krullen geven een zachte en elegante uitstraling. Deze stijl is perfect als je voor een romantische en klassieke look gaat.

Opgestoken Kapsel

Een klassieke chignon of een lage knot is een tijdloze keuze. Het is elegant en houdt je haar uit je gezicht, wat handig kan zijn tijdens een lange dag.

Half Op, Half Los

Dit kapsel biedt het beste van beide werelden. Het houdt je haar uit je gezicht, terwijl je nog steeds wat lengte en volume laat zien.

Vlechten

Vlechten kunnen op veel verschillende manieren worden geïntegreerd in je bruidskapsel. Een kroonvlecht of een fishtail braid kan een mooie, boho-chique uitstraling geven.

Accessoires

Overweeg het toevoegen van haaraccessoires zoals bloemen, tiara’s, haarspelden met parels of kristallen om je kapsel extra speciaal te maken!

Maak een afspraak voor een proefkapsel!

Heb je al in je hoofd hoe jij eruit wilt zien op een van de mooiste dagen van je leven? Of wil je liever wat advies van onze kapsters? Maak dan een afspraak voor een proefkapsel.

We geven je dan gerichte suggesties en gaan samen aan de slag om er iets heel moois van te maken! Maak dan een afspraak, loop bij ons binnen, bel ons: 0571 – 27 37 32 of boek direct een afspraak online!