Zomervakantie (bijna) weer voorbij...

Maar je haar!

Het is misschien droog, gebleekt, te blond of te donker. Om ervoor te zorgen dat je haar na deze zomer weer in een goede conditie komt, is het een goed idee om langs te komen!

Lang en droog haar?

Om ervoor te zorgen dat je lange droge haar weer in conditie is, kan je bij ons een keratine bond behandeling boeken. Dit is een volledig herstellende behandeling, die je haar weer hersteld na een zonnige zomer. Als je de behandeling boekt dan krijg je de thuisbehandeling er in september gratis bij!

 

Haar te blond?

Is je haar veel blonder geworden en moet je de kleur weer bijwerken? Vraag dan naar de mogelijkheid om er een paar low lights door te doen, om het verschil tussen je uitgroei en je blonde punten wat op te heffen. Het grote voordeel: niet je hele haar hoeft gekleurd te worden.

 

Asblonde kleur weg?

Ben jij niet meer zo mooi asblond als voor de zomer? Een toner is de oplossing! Even een toner over je blonde haar en je bent weer heerlijk asblond. En dan kan je thuis weer met je zilvershampoo je haar weer bijhouden.

 

Neem een lekker masker!

Door de zon droogt je haar uit en gaat er veel vocht verloren. Een ‘vital nutrition’ masker zorgt dat het haar weer extra vocht krijgt en er weer mooi en glanzend uit gaat zien.

 

Advies na een warme zomer?

Boek een afspraak en laat je adviseren door je kapster over de mogelijkheden voor jouw droge, te blonde of te donkere haar! Sfeer kappers helpt je graag weer om je haar te laten shinen! Nog geen tijd voor een afspraak? Maar wel je haar weer laten shinen? Keune heeft in de Care-line een speciale lijn die Vital Nutrition heet. Deze herstelt en voedt droog, poreus en beschadigt haar. De shampoo, conditioner en haarmasker zijn geschikt voor ieder haartype dat extra zorg en aandacht nodig heeft. Vooral tijdens of na een heerlijke zomervakantie.