De beste kapper voor iedere klant!

Welkom bij Sfeer kappers, waar we graag de beste kapper willen zijn voor elke klant. Dit doen we door een ervaring te bieden die is afgestemd op jouw wensen en behoeften. Bij ons draait het niet alleen om het verkrijgen van een mooie, nieuwe look. Wij kijken naar jouw persoonlijke stijl, haartype en geven advies over haarverzorging. Want zo kun je jouw prachtige nieuwe look ook thuis stijlen.

Jouw stijl, jouw advies

Wij begrijpen dat jouw haar een belangrijk onderdeel is van jouw persoonlijke stijl. Of je nu een subtiele verandering wil of gaat voor een opvallende kleur. Onze ervaren kapsters bieden advies op maat. Zo ontdek jij jouw perfecte haarstijl, die past bij jouw haartype én wensen.

 

Advies over haartypes en knippen

Ieder haartype is uniek en verdient speciale zorg. Onze kapsters zijn op de hoogte van de laatste trends en technieken. Zij begrijpen dat het knippen van krullend haar een andere aanpak vereist dan het knippen van steil haar.

Of je nu fijn, dik, krullend, of recht haar hebt, wij passen onze knip- en stylingtechnieken aan om het beste uit jouw haartype te halen!

Maar eerst ontdekken we welk haartype jij hebt. Want ieder persoon heeft uniek haar. Op basis van de etniciteit wordt de vorm van het haar ingedeeld in vijf typen; blond haar, bruin- zwart haar, rood haar, Afrikaans haar en Aziatisch haar. Tussen de haartypen wordt er een verschil gezien in het totale aantal haarfollikels op de hoofdhuid en de dikte van het haar. Bijvoorbeeld personen van Europese/Amerikaanse komaf met blond haar hebben gemiddeld gezien meer haarfollikels op het hoofd, maar een kleinere haardikte ten opzichte van de overige haartypen.

De vorm van het haar (steil/golvend/krullend/kroes) wordt bepaald door de vorm van de haarfollikel. Algemeen gezien hebben Aziaten een ronde haarfollikel met steil haar. Europeanen/Amerikanen hebben een ronde- ovale haarfollikel met steil- golvend haar. Afrikanen hebben een elliptische haarfollikel met krullend- kroeshaar.

Advies over haarverzorging en producten

Een geweldige haarstijl begint met gezond haar. Wij delen graag onze expertise over haarverzorging. We bevelen producten aan die perfect passen bij jouw haartype en haarstijl. Of het nu gaat om hydraterende shampoos voor droog haar, volumineuze stylingproducten voor fijn haar, of kleurbeschermende conditioners voor gekleurd haar.

Wij hebben de juiste producten om jouw haar gezond en stralend te houden.

De beste kapper voor iedere klant?

Stap binnen bij Sfeer Kappers en laat ons je verwennen met deskundige zorg in een ontspannen sfeer. Jouw stijl, onze passie!

Maak nu online een afspraak!